Recept
« Terug naar recepten
Risotto met zeewier
PT45M
Risotto met zeewier
Een heerlijk risotto met zeewier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Risotto met zeewier te bereiden
- Verhit de bouillon.
- Fruit de sjalotten in de helft van de boter en giet er de rijstazijn en de rijst bij. Meng goed zodat alle rijstkorrels een laagje krijgen en glazig worden. Giet de bouillon er geleidelijk al roerend bij tot alle vocht is opgenomen. Breng op smaak met peper. Voeg op het einde van de gaartijd de helft van het zeewier en de boter toe. Roer om, dek af en laat 5 min zwellen.
- Serveer de risotto met de rest van het zeewier.