Recept
« Terug naar recepten
Risotto
PT40M
Risotto
Een heerlijk risotto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Cor van den Boom
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen inbreng, zeker wat betreft de groente wokken.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Risotto te bereiden
Allereerst de groente wokken tot beetgaar, met wat peper, zout en alle kruiden die jij lekker vindt, bv cayenne, bieslook, italiaanse enz.
Daarna de rijst bakken in olie, liefst met knoflook, en verder garen met groentebouillon zoals de verpakking aangeeft, pas op het laatste weer de gewokte groente toevoegen en alles nagenoeg droog koken.
Daarna de rijst bakken in olie, liefst met knoflook, en verder garen met groentebouillon zoals de verpakking aangeeft, pas op het laatste weer de gewokte groente toevoegen en alles nagenoeg droog koken.