Recept
« Terug naar recepten
Rode bieten salade (lauw-warm)
PT75M
Rode bieten salade (lauw-warm)
Een heerlijk rode bieten salade (lauw-warm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tania
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode bieten salade (lauw-warm) te bereiden
Zet de bietjes onder water in een pan en breng aan de kook. Ongeveer een uur zachtjes laten koken.
Afgieten en een beetje af laten koelen.
De bietjes schillen en in flinterdunne plakjes snijden. Het gesnipperde uitje, de olie en de azijn er door mengen en naar smaak wat peper en zout toevoegen.
Afgieten en een beetje af laten koelen.
De bietjes schillen en in flinterdunne plakjes snijden. Het gesnipperde uitje, de olie en de azijn er door mengen en naar smaak wat peper en zout toevoegen.
elly v. d.laan zegt: