KookJij

Rode koolsalade (zie opm)

Een heerlijk rode koolsalade (zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 8 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie: 254 kCal energie
3 Gram eiwit
24 Gram vet
6 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Koken op z'n Hollands. Het Nederlands Zuivelbureau.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode koolsalade (zie opm) te bereiden

De ui pellen en snipperen
In de grote schaal kool en ui goed mengen.
In het kleine kommetje Olie + citroensap + mayo + mosterd + kummel mengen en door de rode kool scheppen.
Laat de smaken minstens 2 uur intrekken (frisse plaats of koelkast)
Strooi vóór het serveren de walnoten over de salade.

Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)

Rode kool op een andere manier, fris en lekker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst