Recept
« Terug naar recepten
Rode koolsalade (zie opm)
PT8M
Rode koolsalade (zie opm)
Een heerlijk rode koolsalade (zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
8 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
254 kCal energie
3 Gram eiwit
24 Gram vet
6 Gram koolhydraten
3 Gram eiwit
24 Gram vet
6 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Koken op z'n Hollands. Het Nederlands Zuivelbureau.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode koolsalade (zie opm) te bereiden
De ui pellen en snipperen
In de grote schaal kool en ui goed mengen.
In het kleine kommetje Olie + citroensap + mayo + mosterd + kummel mengen en door de rode kool scheppen.
Laat de smaken minstens 2 uur intrekken (frisse plaats of koelkast)
Strooi vóór het serveren de walnoten over de salade.
In de grote schaal kool en ui goed mengen.
In het kleine kommetje Olie + citroensap + mayo + mosterd + kummel mengen en door de rode kool scheppen.
Laat de smaken minstens 2 uur intrekken (frisse plaats of koelkast)
Strooi vóór het serveren de walnoten over de salade.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Rode kool op een andere manier, fris en lekker.