Recept
« Terug naar recepten
Rode shoarmasaus
PT10M
Rode shoarmasaus
Een heerlijk rode shoarmasaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ineke witte
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Onbekend
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode shoarmasaus te bereiden
Ui heel fijn raspen of met de blender fijn hakken, het moet eigenlijk een beetje moes worden. dit even aan fruiten in de olie.
Toevoegen: door de zeef gepasseerde sambal dus zonder pitjes en velletjes, tomato ketchup, stroop en kaneel. Alles even goed door laten koken.
Tussen door even proeven en zo nodig nog iets van de ingrediënten toevoegen. Laten afkoelen.
Toevoegen: door de zeef gepasseerde sambal dus zonder pitjes en velletjes, tomato ketchup, stroop en kaneel. Alles even goed door laten koken.
Tussen door even proeven en zo nodig nog iets van de ingrediënten toevoegen. Laten afkoelen.
Mijn kookverhaal (ineke witte)
Ik vond een gedeelte van dit recept op het net maar miste nog wat aan de smaak. Wij vinden hem zo erg lekker maar suggesties zijn altijd welkom.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Eric plokkaar zegt:
Harrie zegt:
Patrick zegt:
andre zegt:
ineke60 zegt:
Ik hoop dat het je lukt het is echt erg lekker.
Groetjes Ineke:)
Annika T. zegt:
Warna zegt:
Nog meer shoarmasmaak.