Recept
« Terug naar recepten
Rode uien compote
PT30M
Rode uien compote
Een heerlijk rode uien compote recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode uien compote te bereiden
bak in een braadpan in 50 gram boter op laag vuur in 20 minuten de uienringen,tot ze karameliseren.roer de appelstroop,balsamicoazijn en rozijnen erbij en kook alles zachtjes tot een jamachtige substantie.Kan uren van te voren gemaakt worden.Af laten koelen en opnieuw verwarmen of koud serveren.Lekker bij wildgerechten.