KookJij

Rodewijnsaus

Een heerlijk rodewijnsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rodewijnsaus te bereiden

Snipper het sjalotje en het teentje knoflook, fruit deze in een klontje boter aan in een pannetje. Voeg de bouillon en de wijn samen in dit pannetje. Laat dit inkoken.
Breng deze op smaak met wat peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

winterroosje

winterroosje zegt:
Ik vind rodewijnsaus zo lekker, ik moet dat ook echt eens leren maken!
Lisanne

Lisanne zegt:
Dus deze saus past goed bij gebraden rosbief willy ?
lesage nicole

lesage nicole zegt:
lekker
willy

willy zegt:
smaakelijke saus past goed bij rood vlees:p