Recept
« Terug naar recepten
Roerei met Italiaanse Worst en Parmezaanse Kaas
PT45M
Roerei met Italiaanse Worst en Parmezaanse Kaas
Een heerlijk roerei met italiaanse worst en parmezaanse kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse kennissen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerei met Italiaanse Worst en Parmezaanse Kaas te bereiden
1).Besmeer twee dun gesneden boterhammen met roomboter strooi er het kaasmengsel over (ongeveer de helft) en rooster die lichtjes in de oven.
2).Fruit het losgewerkte worstvlees in de koekenpan (die ingeolied is met een kwastje) lichtbruin aan en doe dan de lenteuitjes er bij.
3).Voeg dan de eieren toe en roer tot al het ei net is gestold. (en dus nog week is en vochtig). Dus niet te lang.
4).Verdeel de ei-worst-massa over de geroosterde boterhammen, doe er een klodder crême fraiche op en de rest van de kaas. Geef er bij de lunch zonodig chili saus of sambal bij.
2).Fruit het losgewerkte worstvlees in de koekenpan (die ingeolied is met een kwastje) lichtbruin aan en doe dan de lenteuitjes er bij.
3).Voeg dan de eieren toe en roer tot al het ei net is gestold. (en dus nog week is en vochtig). Dus niet te lang.
4).Verdeel de ei-worst-massa over de geroosterde boterhammen, doe er een klodder crême fraiche op en de rest van de kaas. Geef er bij de lunch zonodig chili saus of sambal bij.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Het is belanrijk dat het ei niet te lang wordt verhit!