KookJij

Roergebakken Thaise fricandeau

Een heerlijk roergebakken thaise fricandeau recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 12 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: meiasia.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roergebakken Thaise fricandeau te bereiden

Snijd de fricandeau in reepjes. Pel en snipper de ui. Giet het vocht van de ananas af. Verhit de olie in een wok. Bak de reepjes fricandeau kort in de olie, tot ze bruin kleuren. Voeg de gesnipperde ui toe en roerbak 3 minuten. Giet de woksaus in de wok en voeg de ananas toe. Roerbak nog 2 minuten. Voeg naar smaak zout en peper toe. Schep vlak voor het serveren de koriander en munt door het fricandeaumengsel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst