Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken Thaise fricandeau
PT12M
Roergebakken Thaise fricandeau
Een heerlijk roergebakken thaise fricandeau recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
12 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken Thaise fricandeau te bereiden
Snijd de fricandeau in reepjes. Pel en snipper de ui. Giet het vocht van de ananas af. Verhit de olie in een wok. Bak de reepjes fricandeau kort in de olie, tot ze bruin kleuren. Voeg de gesnipperde ui toe en roerbak 3 minuten. Giet de woksaus in de wok en voeg de ananas toe. Roerbak nog 2 minuten. Voeg naar smaak zout en peper toe. Schep vlak voor het serveren de koriander en munt door het fricandeaumengsel.