Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken varkensvlees met noedels en gember
PT20M
Roergebakken varkensvlees met noedels en gember
Een heerlijk roergebakken varkensvlees met noedels en gember recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Japan
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken varkensvlees met noedels en gember te bereiden
Kook 1,5 liter water. Voeg de noedels toe en laat ze 2 minuten koken. Giet ze af en spoel ze met koud water.
Snijd de lente-uitjes in schuine stukjes. Snijd de wortel, Chinese kool en hamlappen in reepjes.
Verhit de olie in een wok. Bak het vlees op hoog vuur bruin. Voeg de wortel, lente-ui en Chinese kool toe en roerbak 3 minuten.
Giet de saus erbij en laat de groenten in 5 minuten gaar worden. Schep regelmatig om.
Doe de noedels erbij en verhit het geheel nog 1 minuut.
Snijd de lente-uitjes in schuine stukjes. Snijd de wortel, Chinese kool en hamlappen in reepjes.
Verhit de olie in een wok. Bak het vlees op hoog vuur bruin. Voeg de wortel, lente-ui en Chinese kool toe en roerbak 3 minuten.
Giet de saus erbij en laat de groenten in 5 minuten gaar worden. Schep regelmatig om.
Doe de noedels erbij en verhit het geheel nog 1 minuut.
nevar50 zegt: