Recept
« Terug naar recepten
Roggebroodhapje met biet en zalm
PT10M
Roggebroodhapje met biet en zalm
Een heerlijk roggebroodhapje met biet en zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roggebroodhapje met biet en zalm te bereiden
In kommetje olie en citroensap tot dressing kloppen. In ander kommetje bieslook, kappertjes en 1/2 eetlepel dressing door elkaar scheppen. Biet in 8 plakjes snijden en er met uitsteekvormpje 8 even grote rondjes uitsteken. Plakjes in dressing leggen. Sneetjes roggebrood in vieren snijden en dun bestrijken met mayonaise. Hierop plakjes biet leggen en zalmblokjes erover verdelen. Bieslook en kappertjes erop scheppen.