Recept
« Terug naar recepten
Rolletjes van gemarineerde speklapje met kaassaus en picalilly
PT40M
Rolletjes van gemarineerde speklapje met kaassaus en picalilly
Een heerlijk rolletjes van gemarineerde speklapje met kaassaus en picalilly recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mezelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rolletjes van gemarineerde speklapje met kaassaus en picalilly te bereiden
Verwarm de oven voor op 170°C.
Beleg de speklapjes met 1 à 2 laagjes gerookte bacon.
Voeg toe: kaassaus en ruim picalily.
Evt. groente toevoegen, zoals spruitjes of kool.
Rol op en steek vast met coctailprikkers.
Bak 30 min.
Beleg de speklapjes met 1 à 2 laagjes gerookte bacon.
Voeg toe: kaassaus en ruim picalily.
Evt. groente toevoegen, zoals spruitjes of kool.
Rol op en steek vast met coctailprikkers.
Bak 30 min.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Makkelijk en lekker!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Huub zegt:
Het was niet mijn bedoeling vervelend te doen. Excuus bij deze.
Recept? Probeer een toastje met nieuwe haring, snufje witte peper en aardbeienjam. Serieus, Huub
:)
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.
Liske zegt:
hns zegt:
rientje zegt: