Recept
« Terug naar recepten
Rolmops op knolselderijsalade
PT25M
Rolmops op knolselderijsalade
Een heerlijk rolmops op knolselderijsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vis en vis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rolmops op knolselderijsalade te bereiden
Roer in een kom de mayonaise en yoghurt met de kerriepoeder, gembersiroop en 1 eetlepel citroensap tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Zet koel weg tot gebruik. Besprenkel de selderijreepjes met 1 eetlepel citroensap en blancheer ze 2 minuten in een pan met ruim kokend water. Spoel de reepjes in een vergiet af onder koud water en laat ze goed uitlekken. Schep de knolselderij en 2 eetlepels bieslook erdoor en laat de salade 15 minuten staan. Laat de rolmopsen in een vergiet uitlekken. Was de slabladeren en maak ze droog.