Recept
« Terug naar recepten
Rolmops van tonijn met noordzeekrab, créme van gei
PT50M
Rolmops van tonijn met noordzeekrab, créme van gei
Een heerlijk rolmops van tonijn met noordzeekrab, créme van gei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
14 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Les copains culinaires.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rolmops van tonijn met noordzeekrab, créme van gei te bereiden
Laat het krabvlees goed uitlekken. Vrie het stuk tonijn licht aan zodat jer er 14 mooie plakken op de snijmachine uit kunt snijden. Maak het krabvlees an met de mayonaise. Schep wat krabvlees op een plakje tonijn en rol dit heel strak op met behulp van folie. Laat opstijven in de koeling. Snijd vlak voor het uitserveren diagonaal doormidden. Breng de room aan de kook, voeg de geitenkaas toe en roer tot het een gladde saus is. Hak de dragon en roer die door het afgekoelde kaasroommengsel. Breng op smaak met zout en peper. Schrap de merg uit het vanillestokje en meng dit met de fleur de sel.
feyenoordmama zegt:
er was jammer genoeg geen mooi stuk tonijn te vinden en dus de helft van delhaize en de helft van de visboer..
Pas bij het slaan tot een carpaccio merkte ik op dat de tonijn van de visboer een veel vastere en beter te bewerken structuur had(gebrek aan snijmachine...)
lang leve de visboer.