KookJij

Rolmops van tonijn met noordzeekrab, créme van gei

Een heerlijk rolmops van tonijn met noordzeekrab, créme van gei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 14 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Les copains culinaires.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rolmops van tonijn met noordzeekrab, créme van gei te bereiden

Laat het krabvlees goed uitlekken. Vrie het stuk tonijn licht aan zodat jer er 14 mooie plakken op de snijmachine uit kunt snijden. Maak het krabvlees an met de mayonaise. Schep wat krabvlees op een plakje tonijn en rol dit heel strak op met behulp van folie. Laat opstijven in de koeling. Snijd vlak voor het uitserveren diagonaal doormidden. Breng de room aan de kook, voeg de geitenkaas toe en roer tot het een gladde saus is. Hak de dragon en roer die door het afgekoelde kaasroommengsel. Breng op smaak met zout en peper. Schrap de merg uit het vanillestokje en meng dit met de fleur de sel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
dit was een onderdeel van mijn trio van amuses tijdens mijn visavond op kerstdag...heel lekker.
er was jammer genoeg geen mooi stuk tonijn te vinden en dus de helft van delhaize en de helft van de visboer..
Pas bij het slaan tot een carpaccio merkte ik op dat de tonijn van de visboer een veel vastere en beter te bewerken structuur had(gebrek aan snijmachine...)
lang leve de visboer.