Recept
« Terug naar recepten
Romig aardbeiendessert
PT15M
Romig aardbeiendessert
Een heerlijk romig aardbeiendessert recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romig aardbeiendessert te bereiden
Meng de aardbeienlikeur met het citroensap,de citroenrasp en de suiker.Klop de slagroom stijf en klop deze daarna door het suikermengsel.Was de aardbeien en verwijder de kroontjes.Houd 4 aardbeien apart en snij de rest in kleine blokjes.Maak in 4 glaasjes laagjes van de aarbeien en het roommengsel.Schaaf met een kaasschaaf van de chocolade mooie grote krullen.Eindig met een laagje aardbeien en garneer met een hele aardbei en een grote krul witte chocolade.
Tanja zegt:
Hartelijk bedankt en een knuffel van de Paashaas :p:D:p