Recept
« Terug naar recepten
Romige hangop
PT15M
Romige hangop
Een heerlijk romige hangop recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige hangop te bereiden
Spoel een schone theedoek onder de kraan en wring goed uit. Hang een zeef over een grote kom. Leg de theedoek erin en giet de yoghurt erin. Laat min. 6u uitlekken in de koelkast.
Snijd het vanillestokje open, schraap met een mesje het merg eruit. Roer door de uitgelekte yoghurt.
Klop de slagroom op met de suiker. Spatel voorzichtig door de uitgelekte yoghurt.
Serveer met fijngesneden seizoensfruit of geroosterde noten met honing.
Snijd het vanillestokje open, schraap met een mesje het merg eruit. Roer door de uitgelekte yoghurt.
Klop de slagroom op met de suiker. Spatel voorzichtig door de uitgelekte yoghurt.
Serveer met fijngesneden seizoensfruit of geroosterde noten met honing.