KookJij

Rooibospunch

Een heerlijk rooibospunch recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
  2. > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rooibospunch te bereiden

Was de citroen goed en snijd deze in partjes.Steek de kruidnagels in een partje citroen.Halveer de sinaasappels en pers ze uit en zeef het sinaasappelsap.Laat de zakjes rooibosthee in 400 ml.kokend water trekken en verwijder de theezakjes.Verwarm in een pannetje met deksel het sinaasappelsaap met de rooibosthee en breng deze tegen de kook aan, voeg de rietsuiker,partjes citroen en het kaneelstokje toe en laat het 10 min met de deksel op het pannetje trekken.Verwijder de kruidnagels uit de citroenpartjes en het kaneelstokje uit de punch.Verdeel de rum en de partjes citroen over 4 hittebestendige glazen en schenk de punch erin.Serveer er extra rietsuiker bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Machteld

Machteld zegt:
Hmmm heerlijk! :p;)