Recept
« Terug naar recepten
Rozijnen-notenbrokjes
PT40M
Rozijnen-notenbrokjes
Een heerlijk rozijnen-notenbrokjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rozijnen-notenbrokjes te bereiden
Meng rozijnen,hazelnoten en praline in een kom.Smelt 425 gram chocolade au bain marie en roer de chocolade door het notenmengsel.Vorm dan brokjes door een theelepel van het chocolademengsel met de achterkant van een andere theelepel op bakpapier te drukken.Laat de brokjes 1 uur opstijven op een koele plek.Smelt 375 gram pure chococlade(ook in een kom boven heet water).Doop de chocoladebrokjes met een tweetandige vork in de chocolade.Laat de overtollige chocolade afdruipen en leg de brokjes op bakpapier.Laat ze hard worden