Recept
« Terug naar recepten
Rucola en inktvis met gepofte paprika
PT50M
Rucola en inktvis met gepofte paprika
Een heerlijk rucola en inktvis met gepofte paprika recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Rucola en inktvis met gepofte paprika te bereiden
De inktvis schoon maken en marineren met olijfolie en knoflook.
Verwarm de oven op 200 graden celcius.
Paprika besrenkelen met olijfolie en poffen in de oven.
Van de balsamico azijn, olijfolie, knoflook, een beetje mosterd en het zeezout dressing kloppen.
De paprika eruit halen als deze los van zijn schil is ca. 20/25 min.
Paprika brunoise snijden mengen met de sla, olijven en gedroogde tomaten en verdelen op de borden.
Dressing over de salades schenken.
Inktvis in ringen snijden en in een hete wok snel bakken tot deze mooi gekrult zijn, iets afkoelen dan verdelen.
En verse peper erover heen!!
Verwarm de oven op 200 graden celcius.
Paprika besrenkelen met olijfolie en poffen in de oven.
Van de balsamico azijn, olijfolie, knoflook, een beetje mosterd en het zeezout dressing kloppen.
De paprika eruit halen als deze los van zijn schil is ca. 20/25 min.
Paprika brunoise snijden mengen met de sla, olijven en gedroogde tomaten en verdelen op de borden.
Dressing over de salades schenken.
Inktvis in ringen snijden en in een hete wok snel bakken tot deze mooi gekrult zijn, iets afkoelen dan verdelen.
En verse peper erover heen!!