Recept
« Terug naar recepten
Runderstoof met Thaise rode curry-pasta
PT150M
Runderstoof met Thaise rode curry-pasta
Een heerlijk runderstoof met thaise rode curry-pasta recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Runderstoof met Thaise rode curry-pasta te bereiden
Verhit de kokosroom en roer de Thaise rode-currypasta er door heen.
Voeg de riblappen toe, zorg dat ze helemaal bedekt zijn met rode curry.
Voeg de hele citroengras stengels en limoenblaadjes toe.
Laat het vlees gaar worden en inkoken totdat vocht bijna verdampt is. Doe dit op een heel laag pitje, dit duurt een paar uur.
Verwijder het citroengras en limoenblaadjes.
Breng de curry en het vlees naar wens op smaak met palmsuiker en vissaus.
Serveer met mihoen en een frisse komkommer salade.