Recept
« Terug naar recepten
RUNDVLEES MET TOMAAT EN PAPRIKA IN ZWARTE BONENSAU
PT15M
RUNDVLEES MET TOMAAT EN PAPRIKA IN ZWARTE BONENSAU
Een heerlijk rundvlees met tomaat en paprika in zwarte bonensau recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
de wok
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe RUNDVLEES MET TOMAAT EN PAPRIKA IN ZWARTE BONENSAU te bereiden
Ontdoe de tomaat van de zaadjes en snij hem in blokjes.
Kneus de zwarte bonen lichtjes, voeg het water toe en zet het apart.
Meng de sojasaus met maïzena, sherry, suiker en vlees in een kom en zet het ook apart.
Snij de paprika in kleine stukjes.
Bak de paprikastukjes in de hete olie van de wok en haal ze er na 1 minuut uit.
Verhit het vlees en het sojasausmengsel in de wok gedurende 2 minuten.
Voeg de geweekte zwarte bonen en de bouillon toe.
Meng even later de paprikastukjes, de blokjes tomaat en zwarte peper erbij.
Verwarm nog 1 minuut en serveer met gekookte rijst.
Kneus de zwarte bonen lichtjes, voeg het water toe en zet het apart.
Meng de sojasaus met maïzena, sherry, suiker en vlees in een kom en zet het ook apart.
Snij de paprika in kleine stukjes.
Bak de paprikastukjes in de hete olie van de wok en haal ze er na 1 minuut uit.
Verhit het vlees en het sojasausmengsel in de wok gedurende 2 minuten.
Voeg de geweekte zwarte bonen en de bouillon toe.
Meng even later de paprikastukjes, de blokjes tomaat en zwarte peper erbij.
Verwarm nog 1 minuut en serveer met gekookte rijst.