Recept
« Terug naar recepten
Rundvleesschotel in een cranberry-portsaus
PT150M
Rundvleesschotel in een cranberry-portsaus
Een heerlijk rundvleesschotel in een cranberry-portsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
frans kookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rundvleesschotel in een cranberry-portsaus te bereiden
Bestrooi het vlees met zout en peper. Doe in een braadpan wat olijfolie samen met de boter en bak het vlees in 10 minuten bruin. Doe de helft van de port erbij. Maak de cranberry's volgens de verpakking (beetje water, suiker en de cranberry's erbij). Als de cranberry's klaar zijn even helemaal fijn maken en doe dit bij het vleesgerecht. Doe nu de laatste port bij het vlees. Bak de champignons even apart en voeg ze dan toe aan het vleesgerecht. Laat dit op een zacht vuurtje lekker 2-3 uur sudderen.