TIP: De saus is niet alleen lekker bij varkenshaas maar ook bij een biefstuk, kipfiletje of bij de pasta.
Je kunt er ook nog wat fijngehakte peterselie of bieslook overheen strooien.
Recept
« Terug naar recepten
Champignonroomsaus met Funghi Trifolati
PT10M
Champignonroomsaus met Funghi Trifolati
Nu ik eenmaal zo'n blikje Funghi Trifolatie (van Jonnie Boer) in huis heb
merk ik dat ik er niet alleen de Funghi- Trifolati mee maak.
Deze champignonroomsaus met de Funghi Trifolatie kruiden is erg lekker bij
een varkenshaasje en omdat ik mijn man geen groter plezier kan doen dan
'gewoon' aardappels, vlees en groenten, heb ik de 'gewone'
champignonroomsaus lekker met deze heerlijke kruiden opgepimpt.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignonroomsaus met Funghi Trifolati te bereiden
- Veeg de champignons schoon en snij ze in vieren.
- Verhit boter of olijfolie in een pan en bak hierin de champignons.
- Voeg eerst de Funghi Trifolati kruiden toe en daarna de cognac en de room.
- Je laat nu de saus een beetje inkoken en indien nodig kun je een beetje binden met allesbinde of maizena.
- Maak indien nodig nog op smaak met peper en zout.
- Optioneel: Je kunt er ook nog wat fijngehakte peterselie of bieslook
- overheen strooien.