Recept
« Terug naar recepten
Sabayon met aardbeiencoulis en witte druiven.
PT30M
Sabayon met aardbeiencoulis en witte druiven.
Een heerlijk sabayon met aardbeiencoulis en witte druiven. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
toetjesboek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sabayon met aardbeiencoulis en witte druiven. te bereiden
Doe de eidooiers met de suiker en de muskaatwijn in een steelpannetje en klop stevig op een licht vuurtje tot u een schuimige sabayon bekomt.
Meng de druiven met de aardbeiencoulis en schik ze in glazen coupes en giet er de warme sabayon over.
Meng de druiven met de aardbeiencoulis en schik ze in glazen coupes en giet er de warme sabayon over.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
aardbeiencoulis,
400 aardbeien
1 partje citroen
250 suiker
1 vanillestokje
500 ml water
Bereidingswijze:
De coulis van aardbeien kan je kopen in de supermarkt of zelf maken op de volgende manier: Kook het water, de suiker, het vanillestokje en het partje citroen gedurende 15 minuten. Laat goed afkoelen, zeef de siroop, giet over de aardbeien en mix. Anders even op google gaan kijken.Groetjes
:);):p
rosemarie2 zegt: