KookJij

Sabayon met aardbeiencoulis en witte druiven.

Een heerlijk sabayon met aardbeiencoulis en witte druiven. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: toetjesboek
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sabayon met aardbeiencoulis en witte druiven. te bereiden

Doe de eidooiers met de suiker en de muskaatwijn in een steelpannetje en klop stevig op een licht vuurtje tot u een schuimige sabayon bekomt.
Meng de druiven met de aardbeiencoulis en schik ze in glazen coupes en giet er de warme sabayon over.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rosemarie2

rosemarie2 zegt:
Dank je derbyke, ga ik zeker doen:)
derbyke

derbyke zegt:
Hallo rosemarie2, heb er eentje voor jou opgezocht:
aardbeiencoulis,
400 aardbeien
1 partje citroen
250 suiker
1 vanillestokje
500 ml water
Bereidingswijze:
De coulis van aardbeien kan je kopen in de supermarkt of zelf maken op de volgende manier: Kook het water, de suiker, het vanillestokje en het partje citroen gedurende 15 minuten. Laat goed afkoelen, zeef de siroop, giet over de aardbeien en mix. Anders even op google gaan kijken.Groetjes

:);):p
rosemarie2

rosemarie2 zegt:
Hoe maak je de aarbeiencoulis?
elma

elma zegt:
was een heerlijke variatie:p