Recept
« Terug naar recepten
Salade met Mango en Avocado
PT20M
Salade met Mango en Avocado
Een heerlijk salade met mango en avocado recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met Mango en Avocado te bereiden
1).Maak de dressing gereed: doe in de yoghurt de peper, paprika, evt. zout, limoensap, limoenzeste en honing.
Zet dat koel weg nadat het tot een homogeen mengsel is geroerd.
2).Verdeel het citroensap in 2 kommen met halve liter water en leg in elke kom respectievelijk de gesneden avocado en mango. Zet in de koeling tot gebruik.
3).Verdeel de salade in aparte bladeren en leg die in ijswater in afwachting tot gebruik.
4).Vlak voor gebruik de slabladeren drogen en over de borden verdelen.
5).Leg op de sla om en om een plakje avocado, mango,avocado, mango, enz. tot alles is verdeeld.
6).Roer de dressing nog eens door en schep daarna over de opgemaakte bordjes.
Zet dat koel weg nadat het tot een homogeen mengsel is geroerd.
2).Verdeel het citroensap in 2 kommen met halve liter water en leg in elke kom respectievelijk de gesneden avocado en mango. Zet in de koeling tot gebruik.
3).Verdeel de salade in aparte bladeren en leg die in ijswater in afwachting tot gebruik.
4).Vlak voor gebruik de slabladeren drogen en over de borden verdelen.
5).Leg op de sla om en om een plakje avocado, mango,avocado, mango, enz. tot alles is verdeeld.
6).Roer de dressing nog eens door en schep daarna over de opgemaakte bordjes.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Bij het opdienen de bordjes bestrooien met de blaadjes munt.