Recept
« Terug naar recepten
Salade met taboulé en Stellendamse garnalen
PT40M
Salade met taboulé en Stellendamse garnalen
Een heerlijk salade met taboulé en stellendamse garnalen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ron deelen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met taboulé en Stellendamse garnalen te bereiden
taboulé:
Zweet de gesneden sjalotten in een beetje olie aan, blus af met 2,5 dl garnalenfond, voeg de couscous toe en laat gedurende 5 uur wellen in de koelkast.
Breng vervolgens op smaak met peper, zout en citroenolie.Maak het gerechtje af naar eigen inzicht.
Veel plezier met het bereiden en eet smakelijk.
Zweet de gesneden sjalotten in een beetje olie aan, blus af met 2,5 dl garnalenfond, voeg de couscous toe en laat gedurende 5 uur wellen in de koelkast.
Breng vervolgens op smaak met peper, zout en citroenolie.Maak het gerechtje af naar eigen inzicht.
Veel plezier met het bereiden en eet smakelijk.