Recept
« Terug naar recepten
Salade de lente komt eraan
PT20M
Salade de lente komt eraan
Een salade van gerookte zalm, grijs garnalen vergezeld van couscous
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Bondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade de lente komt eraan te bereiden
- 180 ml water aan de kook brengen neem van het vuur voeg de kruiden, look toe deze eerst door de vijzel en fijn stampen vervolgens de couscous eronder mengen. Laat zwellen en afkoelen.
- Neem twee schijven zalm snij fijn, een handvol rucola evenzeer fijn snijden het sjalotje in fijne ringen snijden. Voeg deze bij de couscous samen met een handvol grijs garnalen, tomaat concassé en 150 gr philadelphia kaas, goed mengen vul een uitsteekvorm met deze mengeling.
- In het midden van het bord rucola en de couscous verdeel rondom de zalm, grijs garnalen, fijn gesneden rucola en sjalotje in fijne ringen gesneden. Werk af met basamico dressing en een toefje kaas. Serveer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: