Recept
« Terug naar recepten
Tomaat met grijs garnalen op een bedje van groenten
PT15M
Tomaat met grijs garnalen op een bedje van groenten
Een heerlijk tomaat met grijs garnalen op een bedje van groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke en Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomaat met grijs garnalen op een bedje van groenten te bereiden
Hol de tomaten uit en strooi een beetje zout en peper in de tomaat. Vul deze rijkelijk met grijs garnalen. Eitje fijn hakken , wortel , venkel , mais en paprika' s in een kom en mengen met de vinaigrette.
Leg de ijsbergsla op bord en vul met de hierboven vermelde ingredienten dresseer de tomaat erop met een beetje coctail saus en werk af met ajuin bieslook een beetje garnalen en de notenmix.
Leg de ijsbergsla op bord en vul met de hierboven vermelde ingredienten dresseer de tomaat erop met een beetje coctail saus en werk af met ajuin bieslook een beetje garnalen en de notenmix.
karola zegt:
Lijkt me erg lekker, staat nu in mijn favorieten