Recept
« Terug naar recepten
Salade van andijvie en gebakken druiven
PT15M
Salade van andijvie en gebakken druiven
Een heerlijk salade van andijvie en gebakken druiven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ramon beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van andijvie en gebakken druiven te bereiden
Verhit een pan met een beetje olie. Bak de druiven kort aan. Voeg het sap van de limoen, de fijngehakte rode peper en honing toe. Laat 1 minuut op half hoog vuur bakken en roer dan de amandelsnippers door de druiven
Verdeel de goed gewassen andijvie en de plakken rosbief over een diep bord. Schep het druivenmengsel erop. Druppel de dressing erover. Lekker met vers brood
Verdeel de goed gewassen andijvie en de plakken rosbief over een diep bord. Schep het druivenmengsel erop. Druppel de dressing erover. Lekker met vers brood