Recept
« Terug naar recepten
Salade van Brugge Goud
PT20M
Salade van Brugge Goud
Een heerlijk salade van brugge goud recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
bruggekaas.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van Brugge Goud te bereiden
De kaas, papaya, pijpajuintjes, groene en rode paprika in zo dun mogelijke reepjes snijden.
De knolselder raspen of fijn snijden en besprenkelen met citroen om het verkleuren te voorkomen.
De chilipepers zeer fijn versnipperen of pletten.
Al deze ingrediënten goed mengen samen met de sojascheuten en de geroosterde pindanootjes.
Voor de dressing:
De vloeibare honing mengen met de yoghurt en het sap van de bloedsinaasappel.
Apart erbij serveren.
De knolselder raspen of fijn snijden en besprenkelen met citroen om het verkleuren te voorkomen.
De chilipepers zeer fijn versnipperen of pletten.
Al deze ingrediënten goed mengen samen met de sojascheuten en de geroosterde pindanootjes.
Voor de dressing:
De vloeibare honing mengen met de yoghurt en het sap van de bloedsinaasappel.
Apart erbij serveren.
Mijn kookverhaal (Bert Allers)
Brugge Goud in Nederland vervangen door Leerdammer?
assy54 zegt: