Recept
« Terug naar recepten
Salade van Haricots Verts met Gorgonzola
PT20M
Salade van Haricots Verts met Gorgonzola
Een heerlijk salade van haricots verts met gorgonzola recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van Haricots Verts met Gorgonzola te bereiden
1).Meng de haricots verts met de lenteuitjes.
2).Maak een zo homogeen mogelijk mengsel van de yoghurt, gorgonzola, olie, mosterd en citroen (sap en rasp).
3).Mix beide componenten.
2).Maak een zo homogeen mogelijk mengsel van de yoghurt, gorgonzola, olie, mosterd en citroen (sap en rasp).
3).Mix beide componenten.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Als snack, lunch, bijgerecht of voorgerecht.