Hier kan je natuurlijk ruim mee varieren naar smaak;
-Uien bruin bakken en op het broodje leggen.
-Zuurkool verwarmen en op het broodje leggen.
-Een plak kaas op het broodje leggen en laten smelten onder de grill, dan de worsten erop.
Recept
« Terug naar recepten
Salamibraadworsten
PT30M
Salamibraadworsten
Een heerlijk salamibraadworsten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salamibraadworsten te bereiden
-Een pan met water opzetten en het bouillonblokje erbij doen, aan de kook laten komen.
-De braadworsten erin doen en op zacht vuur 10 minuten laten koken.
-De worsten uit de pan halen en overlangs insnijden, maar niet helemaal door.
-De salamiworstjes in de braadworsten duwen.
-In een koekenpan de worsten bruin en krokant bakken.
-De broodjes opensnijden en besmeren met mosterd en de worsten erop leggen.
-De braadworsten erin doen en op zacht vuur 10 minuten laten koken.
-De worsten uit de pan halen en overlangs insnijden, maar niet helemaal door.
-De salamiworstjes in de braadworsten duwen.
-In een koekenpan de worsten bruin en krokant bakken.
-De broodjes opensnijden en besmeren met mosterd en de worsten erop leggen.
beertje36 zegt: