Recept
« Terug naar recepten
Salsicce con leticchie
PT60M
Salsicce con leticchie
Een heerlijk salsicce con leticchie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salsicce con leticchie te bereiden
Spoel de linzen in een zeef af met koud water en laat ze uitlekken.Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en bak hierin de spekblokjes in 5 minuten op middelhoog vuur uit.Schep de ui en de bleekselderij erbij en bak het geheel 4 minuten.Roer de linzen en blokjes tomaat met aanhangend vocht door het spek-groentemengsel en schenk de bouillon erbij.Breng het geheel op smaak met zout en vers gemalen peper en breng het aan de kook.Laat het met de deksel op de pan in 40 minuten gaar worden.Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de saucijsjes in 10 minuten rondom bruin en gaar.Serveer ze bij de linzen.