Recept
« Terug naar recepten
Sateh Babi
PT180M
Sateh Babi
Een heerlijk sateh babi recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lies Melein
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
volkskrant
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sateh Babi te bereiden
Vlees in dobbelsteentjes snijden en minimaal enkele uren (of hele nacht) marineren .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Barbara Metz zegt:
onder mijn gebruikersnaam op deze site, heb ik eens een recept ingestuurd onder "varkensvlees in pindasaus". Normaliter maak ik sate zoals het hoort, maar soms....Lees wel wat je ervan vindt.:p;)
slaatje zegt:
liz1 zegt:
Als ik nasi maak doe ik alleen de blokjes gebruiken.
Maar probeer het maar eens het is echt overheerlijk
Barbara Metz zegt:
slaatje zegt:
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.
KookJij.