KookJij

Saucijzenbroodje anders

Een heerlijk saucijzenbroodje anders recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 tot 5 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saucijzenbroodje anders te bereiden

Gehakt rul bakken overtollig vocht en vet laten weglopen, courgette en ui aanzetten in koekepan en half gaar laten worden,daarna mengen met gehakt en de paprika
Odertussen oven voorverwarmen op 180 gr en bladerdeegplakjes laten ontdooien.
Gehaktmassa op smaak brengen met mosterd peper/ zout en een flinke `kneep`ketchup.
In plaats van zout is aromat ook goed geschikt, laat deze massa flink afkoelen.
neem een flinke eetlepel gehaktmassa en leg dit op een bladerdeegplakje en sla de ene kant over de andere en druk de rand dicht met een vork.
Leg de pakketjes op een ingevette bakplaat of gebruik bakpapier, broodjes insmeren met de verdunde dooier
10 min in de oven tot ze gerezen en goudbruin zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

karin brouwers borninkhof

karin brouwers borninkhof zegt:
even niet veel tijd!!kant en klare shoarma reepjes even in koekenpan ,afkoelen en daarna in het bladerdeeg en in de voorverwarmde 220graden,
oven, 20 25 min bakken
slaatje

slaatje zegt:
Hallo Mart, Bladerdeeg moet, volgens de verpakking, 20 á 25 min. in de oven op 225º om een goed resultaat te krijgen. Ik maak zelf ook saucijzenbroodjes met vers aangemaakt (mager)rundergehakt en krijg het beste resultaat met 20 á 25 min. Dit recept ga ik zeker proberen want ik ben benieuwd naar het resultaat.
Groetjes Gerda;):p