Recept
« Terug naar recepten
Saucijzenbroodje anders
PT30M
Saucijzenbroodje anders
Een heerlijk saucijzenbroodje anders recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Mart Brouwer
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 tot 5 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saucijzenbroodje anders te bereiden
Gehakt rul bakken overtollig vocht en vet laten weglopen, courgette en ui aanzetten in koekepan en half gaar laten worden,daarna mengen met gehakt en de paprika
Odertussen oven voorverwarmen op 180 gr en bladerdeegplakjes laten ontdooien.
Gehaktmassa op smaak brengen met mosterd peper/ zout en een flinke `kneep`ketchup.
In plaats van zout is aromat ook goed geschikt, laat deze massa flink afkoelen.
neem een flinke eetlepel gehaktmassa en leg dit op een bladerdeegplakje en sla de ene kant over de andere en druk de rand dicht met een vork.
Leg de pakketjes op een ingevette bakplaat of gebruik bakpapier, broodjes insmeren met de verdunde dooier
10 min in de oven tot ze gerezen en goudbruin zijn.
Odertussen oven voorverwarmen op 180 gr en bladerdeegplakjes laten ontdooien.
Gehaktmassa op smaak brengen met mosterd peper/ zout en een flinke `kneep`ketchup.
In plaats van zout is aromat ook goed geschikt, laat deze massa flink afkoelen.
neem een flinke eetlepel gehaktmassa en leg dit op een bladerdeegplakje en sla de ene kant over de andere en druk de rand dicht met een vork.
Leg de pakketjes op een ingevette bakplaat of gebruik bakpapier, broodjes insmeren met de verdunde dooier
10 min in de oven tot ze gerezen en goudbruin zijn.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
Groetjes Gerda;):p
karin brouwers borninkhof zegt:
oven, 20 25 min bakken