Recept
« Terug naar recepten
Saus bij buffet
PT30M
Saus bij buffet
Een heerlijk saus bij buffet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
15 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus bij buffet te bereiden
Laat de uitjes uitlekken en vang het vocht op in 2 verschillende kommen. In een deel van het vocht wel je de rozijnen. De andere helft van het vocht opkoken met het laurierblad. Voeg er de suiker aan toe en de tomatenketchup en laat even opkoken. Zonodig binden met wat maïzena. Voeg dan de rozijnen met het vocht toe. Doe de uitjes erbij en laat nog even doorkoken. Voeg op het laatste de 2 glazen witte wijn toe.