Recept
« Terug naar recepten
Saus : Champignonsaus
PT20M
Saus : Champignonsaus
Een heerlijk saus : champignonsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Champignonsaus te bereiden
Snij de lente uitjes in fijne ringen.
Champignons in schijven snijden.
Stoof deze aan in boter met citroensap.
Kruiden en room toevoegen laat zachtjes pruttelen , indien nodig bijbinden .
Champignons in schijven snijden.
Stoof deze aan in boter met citroensap.
Kruiden en room toevoegen laat zachtjes pruttelen , indien nodig bijbinden .