Recept
« Terug naar recepten
Saus op zijn Duvels
PT15M
Saus op zijn Duvels
Een heerlijk saus op zijn duvels recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus op zijn Duvels te bereiden
Ajuinen in ringen snijden en aanbakken in boter en deze goed kruiden, mosterd evenzeer toevoegen.
Voeg de honing en Duvel toe, laat even opkoken, bind de saus met bruine roux.
Voeg de honing en Duvel toe, laat even opkoken, bind de saus met bruine roux.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.