Recept
« Terug naar recepten
Sausje: bechamelroomsausje met mierikswortel-pasta en bieslook
PT10M
Sausje: bechamelroomsausje met mierikswortel-pasta en bieslook
Een heerlijk sausje: bechamelroomsausje met mierikswortel-pasta en bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje: bechamelroomsausje met mierikswortel-pasta en bieslook te bereiden
Maak een stevige roux van de boter, melk en room.
Kruid goed naar smaak en voeg de pasta toe en fijn gesneden bieslook.
Serveer deze saus zeer warm.
Kruid goed naar smaak en voeg de pasta toe en fijn gesneden bieslook.
Serveer deze saus zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.