Recept
« Terug naar recepten
Sausje een appeltje voor de dorst
PT10M
Sausje een appeltje voor de dorst
Een heerlijk sausje een appeltje voor de dorst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje een appeltje voor de dorst te bereiden
Appel in blokjes snijden.
Ajuin fijn snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng al de ingredienten goed gekruid onder elkaar en serveer deze saus zeer fris.
Ajuin fijn snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng al de ingredienten goed gekruid onder elkaar en serveer deze saus zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt:
Even gaan kijken bij dit gerecht http://www.kookjij.nl/recept-panini-
van-de-chef. Groetjes van ons 3tjes :);):p