Recept
« Terug naar recepten
Sausje: Ikkeltje Kramikkeltje
PT20M
Sausje: Ikkeltje Kramikkeltje
Een heerlijk sausje: ikkeltje kramikkeltje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje: Ikkeltje Kramikkeltje te bereiden
De kruidenzaden in een vijzel zeer fijn malen.
Ajuin fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Spruitjes in vier snijden.
Stoof de groenten gaar aan in boter en kruid naar smaak af. Mix deze zeer goed, warm terug op voeg tomatenpuree toe evenzeer de room. Laat even indikken.
Met deze saus kan je alle kanten uit zowel voor pasta als rijst gerechten ofwel voor vis als vleesgerechten.
Ajuin fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Spruitjes in vier snijden.
Stoof de groenten gaar aan in boter en kruid naar smaak af. Mix deze zeer goed, warm terug op voeg tomatenpuree toe evenzeer de room. Laat even indikken.
Met deze saus kan je alle kanten uit zowel voor pasta als rijst gerechten ofwel voor vis als vleesgerechten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: