Recept
« Terug naar recepten
Groenten: een beetje van dit een beetje van dat
PT20M
Groenten: een beetje van dit een beetje van dat
Stoofpotje vol vitamines.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: een beetje van dit een beetje van dat te bereiden
- Spruiten halveren, spitskool fijn snijden in slierten, wortel in dunne schijven snijden, ajuin in blokjes snijden de paprika evezeer in blokjes snijden. Stoof eerst de spruiten en wortel even aan in boter voeg de spitskool, ajuin en paprika toe kruid naar smaak en laat op een zacht vuur beetgaar stoven. Voeg de room toe indien nodig een beetje bijbinden. Serveer dit groentenbordje zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers januari 2016