Recept
« Terug naar recepten
Sausje: voor bij de vis met mierikswortelpasta
PT5M
Sausje: voor bij de vis met mierikswortelpasta
Een heerlijk sausje: voor bij de vis met mierikswortelpasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje: voor bij de vis met mierikswortelpasta te bereiden
Kort en bondig sausje, alle ingredienten goed mengen.
Hartelijk sausje voor bij gebakken vis of een broodje vis.
Hartelijk sausje voor bij gebakken vis of een broodje vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.