Recept
« Terug naar recepten
Sayur Bayem (Spinazie soep)
PT0M
Sayur Bayem (Spinazie soep)
Een heerlijk sayur bayem (spinazie soep) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
0 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
? kCal energie
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
? Gram eiwit
? Gram vet
? Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
van mijn Indische moeder;uit mijn jeugd
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sayur Bayem (Spinazie soep) te bereiden
Trek boullion van de mergpijp en schenkel
Snijd de poulet evt.in kleinere stukjes
Schil en snijd de ui heel fijn
voeg de boulliontabletten toe en de
kunciworteltjes en de peper.
1 uur zachtjes trekken
Voeg daarna de goed gewassen spinazie toe en de maïskolven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bametz-saffrie zegt:
Mea zegt:
bametz-saffrie zegt:
Zover ik weet heb ik er geen familie wonen in Drunen;althans niet die ik ken,maar wij zijn een uitgebreide fam.en hebben geen contact onderling alleen met mijn broers,vader en fam van mijn moeder.Er zal ongetwijfeld wel verwantschap zijn,maar daar hebben wij nooit zoveel moeite voor gedaan om het uit te zoeken,vandaar.
Groetjes,Barbara.:)
Sjourd Janssen zegt:
Sorry, dan heb ik het niet goed gelezen, even een andere vraag. Heb / had jij een familie in Drunen gehad??
Met vriendelijke groet
Sjourd Janssen
bametz-saffrie zegt:
De kunci-worteltjes ben ik níet vergeten,want ze staan in het recept en in de bereiding.Zonder deze kunci vind ik het niet lekker,want het geeft er een byzondere aroma aan.Zelfs als wij spinazie met aardappelen eten,gebruik ik deze kruid;mee-eters moeten er wel ff aan wennen,maar vinden het uiteindelijk tóch smakelijker! Vr.gr Barbara.
Mea zegt:
Ik zal de foto later eens laten zien. Doei.;)