Recept
« Terug naar recepten
scampi in romige kreeftesaus
PT20M
scampi in romige kreeftesaus
Een heerlijk scampi in romige kreeftesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe scampi in romige kreeftesaus te bereiden
scampi pellen en darmkanaal verwijderen ze even droogdeppen met wat keukenpapier en er cayennepeper overheen strooien.paprika in stukjes snijden.Eerst de saus maken:Fruit in een wok de paprikastukjes in een beetje olijfolie,knijp er de knoflook naar believen boven uit.Even omroeren,het blik kreeftesoep toevoegen,en het vuur lager zetten.Nu een scheutje cognac toevoegen en daarna de room.Goed doorroeren.Nu de scampi`s in een hete wok even opbakken en aan de saus toevoegen.Nog 2 minuten doorverwarmen en meteen opdienen