Recept
« Terug naar recepten
Scampi met pesto/roomsaus en (zwarte) pasta
PT30M
Scampi met pesto/roomsaus en (zwarte) pasta
Een soortgelijk gerecht heb ik ooit eens in een restaurant gegeten. Maar ja, in een restaurant krijg je er meestal geen recept bij.
Maar als je zelf een beetje kunt koken dan kom je al een heel eind. Ik heb goed opgelet wat er zoal in zat. Later toen ik het thuis nog eens heb gemaakt, kwam ik tot dit recept.
Als je de zwarte pasta niet kunt vinden of liever niet gebruikt, dan kun je die ook heel goed vervangen door gewone.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scampi met pesto/roomsaus en (zwarte) pasta te bereiden
- Wok de ui, wortel en de prei.
- Voeg daarna de paddenstoelen en de scampi toe en even goed wokken (+/- 10 min.)
- Kook intussen de pasta.
- Voeg dan de visfond, bouillontablet en de room toe, daarna de pesto,
- Als laatste doe je de gekookte pasta erbij.
- Garneer met lente-ui.