Recept
« Terug naar recepten
Schnitzel Pfanne
PT45M
Schnitzel Pfanne
Een heerlijk schnitzel pfanne recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ilona Knol
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schnitzel Pfanne te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg de schnitzels in een ingevette ovenschaal en bestrooi met peper en zout. Meng in een kom de slagroom, uiensoep en champignons. Schenk dit over de schnitzels en verdeel het netjes.
Zet dit nu voor 35 min. in de oven.
Leg de schnitzels in een ingevette ovenschaal en bestrooi met peper en zout. Meng in een kom de slagroom, uiensoep en champignons. Schenk dit over de schnitzels en verdeel het netjes.
Zet dit nu voor 35 min. in de oven.
Mijn kookverhaal (Ilona Knol)
Van mijn Duitse buurvrouw gekregen, favoriet bij patat!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Marij zegt:
Kipfilets omwikkelen met
een dun lapje ontbijtspek of bacon en vast prikken. Dan de kipfilets flink kort aanbakken. In een vuurvaste schaal doen met een blikje ossestaartsoep van unox of ander merk. 1 Doosje room erbij. En bij 180 graden in voorverwarmde oven 45 minuten laten gaar worden. Met folie of deksel op schaal. Men kan eventueel de soep v.t.v zeven, maar dit hoeft niet.
Liske zegt:
winterroosje zegt:
bollehans zegt:
Eigenlijk is mijn vraag : Kan dit recept ook met slechts dun gesneden vleeslapjes?
winterroosje zegt:
sunny zegt: