Recept
« Terug naar recepten
Scholfilet met tagliatelle en zalmsnippersaus
PT40M
Scholfilet met tagliatelle en zalmsnippersaus
Een heerlijk scholfilet met tagliatelle en zalmsnippersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scholfilet met tagliatelle en zalmsnippersaus te bereiden
Bereiding:
Saus:
Kook de witte wijn en de visfond in tot de helft.
Voeg al roerende de creme fraiche toe en tot slot de fijngesneden zalmsnippers
Tagliatelle :
Kook de tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.
Vis: Kruid de vis met peper en zout engrilleer hem met 1 el knoflookolie oin de grilpaNeem de vis uit de pan en houd deze warm in een oven van ca 100 graden C.
Leg een nestje tagliatelle op de voorverwarmde borden en hierop de scholfilet.
Schenk de saus over en naast de vis en decoreer eventueel naar eigen fantasie.
Saus:
Kook de witte wijn en de visfond in tot de helft.
Voeg al roerende de creme fraiche toe en tot slot de fijngesneden zalmsnippers
Tagliatelle :
Kook de tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.
Vis: Kruid de vis met peper en zout engrilleer hem met 1 el knoflookolie oin de grilpaNeem de vis uit de pan en houd deze warm in een oven van ca 100 graden C.
Leg een nestje tagliatelle op de voorverwarmde borden en hierop de scholfilet.
Schenk de saus over en naast de vis en decoreer eventueel naar eigen fantasie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
enilorac zegt:
Bertal zegt:
Zeker doen en ik hoor dan graag hoe het smaakte.
:);).m.v.g. Bert Allers