KookJij

Scholfilet met tagliatelle en zalmsnippersaus

Een heerlijk scholfilet met tagliatelle en zalmsnippersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scholfilet met tagliatelle en zalmsnippersaus te bereiden

Bereiding:

Saus:

Kook de witte wijn en de visfond in tot de helft.
Voeg al roerende de creme fraiche toe en tot slot de fijngesneden zalmsnippers

Tagliatelle :

Kook de tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar.

Vis: Kruid de vis met peper en zout engrilleer hem met 1 el knoflookolie oin de grilpaNeem de vis uit de pan en houd deze warm in een oven van ca 100 graden C.

Leg een nestje tagliatelle op de voorverwarmde borden en hierop de scholfilet.
Schenk de saus over en naast de vis en decoreer eventueel naar eigen fantasie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Bertal

Bertal zegt:
enilorac,
Zeker doen en ik hoor dan graag hoe het smaakte.
:);).m.v.g. Bert Allers
enilorac

enilorac zegt:
Lijkt me lekker, ik kies alleen voor witte tagliatelle. Wil het binnenkort uitproberen.
lydia

lydia zegt:
Uitprinten!