Recept
« Terug naar recepten
Schuimtaart (bevroren)
PT15M
Schuimtaart (bevroren)
Een heerlijk schuimtaart (bevroren) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Patricia Uitman
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Verkregen via een recepten mailwisseling
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Schuimtaart (bevroren) te bereiden
1 zak schuimkoekjes kruimelen en over de bodem van een bakblik verdelen.
Slagroom stijf kloppen, de Klopklop kloppen en die 2 door elkaar scheppen.
Dan 2e zak koekjes heel fijn maken en door de slagroom doen.
Alles in het bakblik gieten daar de nootjes over heen strooien en In de diepvries zetten en 12 uur laten staan.
Meteen uit de diepvries opeten.
Slagroom stijf kloppen, de Klopklop kloppen en die 2 door elkaar scheppen.
Dan 2e zak koekjes heel fijn maken en door de slagroom doen.
Alles in het bakblik gieten daar de nootjes over heen strooien en In de diepvries zetten en 12 uur laten staan.
Meteen uit de diepvries opeten.
beertje36 zegt: