KookJij

Scroppino

Een heerlijk scroppino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: * Lennart
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Scroppino te bereiden

Laat het ijs wat zacht worden. Doet het vervolgens in een kom met de Prosecco en de wodka en klop dit op tot dat het licht schuimt. Doe dit mengsel vervolgens in een (champagne) glas en garneer met muntblaadjes en een schijfje limoen. En voila een heerlijke afterdinner

Mijn kookverhaal (Annemien )

* Tip van een kok: Serveer dit na een avondje 'zwaar' tafelen... (goed voor de spijsvertering).

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst