Recept
« Terug naar recepten
Scroppino
PT15M
Scroppino
Een heerlijk scroppino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
* Lennart
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Scroppino te bereiden
Laat het ijs wat zacht worden. Doet het vervolgens in een kom met de Prosecco en de wodka en klop dit op tot dat het licht schuimt. Doe dit mengsel vervolgens in een (champagne) glas en garneer met muntblaadjes en een schijfje limoen. En voila een heerlijke afterdinner
Mijn kookverhaal (Annemien )
* Tip van een kok: Serveer dit na een avondje 'zwaar' tafelen... (goed voor de spijsvertering).